Sjamanistische rituelen

 

Vuurrituelen: het doen van vuurrituelen is al zo oud als de mensheid. Vuur heeft een transformerende kwaliteit wat je kunt benutten om patronen los te laten. Je leert hoe je een vuurritueel thuis kunt doen en wat de toepassingen kunnen zijn.   Dit is een zeer krachtig ritueel!
 

Krachtdieren: tijdens een trance reis is het mogelijk om in contact te komen met je krachtdier. Dit dier kan tijdelijk bij je zijn of gedurende je hele leven. Je gaat op ontdekkingstocht in deze reis. Je kunt je krachtdier te allen tijde om hulp vragen. Je leert hoe je je krachtdier kunt herkennen en hoe je met je krachtdier om kunt gaan. 

Tijdens de reis wordt je begeleid op de trommel of met de ratel (soort rammelaar).

 

Heb je geen idee wat je krachtdier is maar ben je wel nieuwsgierig, maak dan een afspraak voor een sjamanistische reis. Dit kan individueel of in kleine groepen tot 5 personen.

 

Terughalen van verloren zielsdelen: tijdens ons leven maken we soms periodes van verwarring mee. Dat kan komen door schrik of door traumatische ervaringen in meerdere of mindere mate. Je hebt dan te maken met "zielsverlies".

Om weer heel te worden is het van belang dat je dit deel terug gaat halen. Je kunt dit terughalen middels trancereizen.

Je wordt tijdens deze reis begeleid door de drum of door de ratel. Zeer krachtig!

 

Sandpaintings: als je midden in een proces zit, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je weet niet goed waar je staat in het leven. Door het maken van een zogenaamde sandpainting, krijg je meer inzicht in de mogelijkheden en is het mogelijk om oplossingen te zien op een geheel ander niveau. Bedenk dat een oplossing nooit gevonden kan worden op hetzelfde niveau als waarop het probleem ontstaan is.

 

Er zal nooit gebruik gemaakt worden van verdovende of hallucinerende middelen. Het enige hulpmiddel wat mogelijk gebruikt kan worden is de drum of de ratel