The Frequency of Joyfulness®

Deze methode is een bijzondere combinatie van vele technieken zoals ademhalingstechniek, kleuren- en klanktherapie, stemvorktherapie, Quantum Healing en verschillende andere technieken. Nog nooit was het zo gemakkelijk om je weer goed te voelen.
Een van de reacties op deze techniek was "je wordt verliefd op jezelf" en zo is het ook. En niet alleen op jezelf maar op de wonderen van je eigen bestaan en lichaam. Het is dus ook een bewustzijnstechniek.
The Frequency of Joyfulness
® straalt direct uit je ogen en is dus ook goed waar te nemen door anderen. Een fantastische aanraking!

Andere technieken zoals Reiki, Shambala, Access Bars, massage, voetreflextherapie.....het is allemaal te combineren in deze fantastische methode.

 

 

Voor wie is deze methode geschikt?

Deze methode werkt heel goed op het skelet en klachten van of aan het skelet.
Maar.....omdat je "verliefd wordt op jezelf", helpt het ook heel goed bij klachten zoals depressiviteit, burn-out, passiviteit en stemmingswisselingen.
Je krijgt de handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de technieken zodat je niet afhankelijk bent van een Touch of Joyfulness® therapeut. Het is niet aan ons om je "aan het lijntje te houden", je moet zelf een bijdrage willen leveren aan je herstel.

Ook voor kinderen en dieren is The Frequency of Joyfulness® bijzonder geschikt.

Een behandeling vindt plaats op een behandeltafel, stoel of staand.
Een behandeling is altijd volledig gekleed al moeten de schoenen wel uit.