Mijn boek is te koop in de webshop

Ik ben Margreeth, natuurgeneeskundig therapeut (HBO). Erg enthousiast en vol levensvreugde en al ruim 36 jaar werkzaam geweest in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Ook ben ik ruim 40 jaar bezig met spirituele zaken waaronder mediumschap, sjamanisme, hekserij en druïdry. Dit loopt voor mij door elkaar heen waarbij druïdry alles omvat .

Bij de diverse pagina's vind je het een en ander over onze of mijn bezigheden.

Je kunt altijd contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een consult of een trance healing of consult. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Mijn werkzaamheden neem ik zeer serieus maar voor "gezweef" moet je niet bij mij zijn. Ik houd van duidelijkheid maar ook van lachen.

Mijn naam is Johan en Margreeth is mijn geliefde.

Ik breng rust "in de tent” en ben voor het overzicht zodat we niet ieder uur van de dag bezig zijn met onze activiteiten. Een van ons moet toch zorgen voor de balans als zij weer eens te enthousiast is.

 

Ik ben afgestudeerd als spiritueel natuurgeneeskundig therapeut (HBO - HJBC). Inmiddels heb ik daar veel ervaring in en is blijf ik mezelf ontwikkelen.
Als intuïtief coach ben ik gespecialiseerd in stress en burn-outklachten.

 

Heerlijk om dit samen met Margreeth te kunnen doen. Daarnaast hebben Margreeth en ik een coöperatie opgericht; Joyfulness.world. Zowel voor particulieren als ook voor bedrijven. Het voert te ver om daar nu over te vertellen maar neem gerust eens een kijkje.

 

Bij grote groepen deelnemers "krijg" je ons samen. Vanzelfsprekend verandert er dan niets aan de cursusprijzen.