Ik ben Margreeth, natuurgeneeskundig therapeut (HBO). Erg enthousiast en vol levensvreugde en al ruim 36 jaar werkzaam in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Ook ben ik ruim 30 jaar bezig met spirituele zaken waaronder mediumschap en sjamanisme. Bij de diverse pagina's vind je het een en ander over onze of mijn bezigheden.

Je kunt altijd contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een consult of een trance healing. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Mijn werkzaamheden neem ik zeer serieus maar voor "gezweef" moet je niet bij mij zijn. Ik houd van duidelijkheid maar ook van lachen.

 

 

Mijn naam is Johan en Margreeth is mijn geliefde.

Ik breng rust "in de tent” en ben voor het overzicht zodat we niet ieder uur van de dag bezig zijn met onze activiteiten. Een van ons moet toch zorgen voor de balans als zij weer eens te enthousiast is.

 

Naast mijn normale werk ben ik afgestudeerd als spiritueel natuurgeneeskundig therapeut (HBO - HJBC). Inmiddels heb ik daar veel ervaring in en is healen mijn lust en mijn leven.

Daarnaast ben ik mij verder aan het bekwamen in mediumschap. Zeer leerzaam en bijzonder. Het is zo fantastisch als je mensen troost kunt bieden door contact te maken met hun dierbare overledenen.

Heerlijk om dit samen met Margreeth te kunnen doen. Mijn eigen website is: www.johanspaans.nl

 

Bij grote groepen deelnemers "krijg" je ons samen. Vanzelfsprekend verandert er dan niets aan de cursusprijzen.