De Munay Ki zijn 10 inwijdingen van het helingspad van de Inca's. Deze inwijdingen worden ons geschonken door de sjamanen van de Q'ueros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's.

 

Nu is de tijd gekomen dat de medicijnmensen van de Inca's, de Hoeders van Wijsheid, hun spirituele wijsheid delen met de rest van de wereld. Deze Wijsheden komen nu ook voor jou ter beschikking als energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar een hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

 

Het Quechua, de taal van vele Andesvolkeren en van de Q'ueros kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen nl. een geïntegreerd begrip: Munay = liefde en wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde! De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde. De Munay Ki geeft een enorme onvoorwaardelijke liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Het zorgt voor het ontwaken van de Boeddha-natuur in jou, het Christusbewustzijn, de goddelijke vonk in het diepst van je wezen.

 

De Munay Ki is een reis op weg naar vrijheid om te zijn wie en wat je in wezen bent, een reis van de illusie van afgescheidenheid terug naar het bewustzijn van eenheid. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Met je eigen goddelijke natuur. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan. Je kracht om je dromen te kunnen creëren en te manifesteren in deze wereld.

 

Elke inwijding heeft zijn eigen betekenis. Het activeert je eigen vermogen tot heling, biedt energetische bescherming, maakt dat je vanuit een wezenlijk ander perspectief leert waarnemen en geeft je verbinding met 7 archetypische, scheppende en organiserende krachten van het universum. De Munay Ki helpt je de balans terug te brengen in het mannelijke en het vrouwelijke in jou en daardoor in je relaties met anderen. Het geeft stabiliteit en een hogere mate van gezondheid dan voorheen. In essentie geven de inwijdingen je de wijsheid en de kracht om je verantwoordelijkheid te accepteren voor alle schepping. Dat jij de schepper bent van je eigen wereld. De Inca's leren ons hoe dat een wereld in harmonie en overvloed kan zijn. De Munay Ki is het Inca-pad naar verlichting en wereldvrede. Tijdens een workshop ontvang je alle 10 de inwijdingen waarmee jij je hoogste bestemming kunt leven. Je leert de betekenis van elke initiatie en hoe je deze ook zelf kunt doorgeven aan anderen. De negende inwijding is voor het eerst in de evolutie van de mensheid beschikbaar sinds juni 2006 om van mens-tot-mens door te geven.