Reconnection en R-healing

 

 Door een Reconnectie wordt je in staat gesteld nieuwe energieën en frequenties op te vangen en door te geven, zodat je jezelf en anderen kan genezen in de vorm van Reconnective Healing. Een Reconnectie vindt altijd plaats in twee sessies, op twee verschillende dagen.

 

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

 

De Reconnectie brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen* aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.

Een Persoonlijke Reconnectie kost € 333,- (Vastgestelde prijs door organisatie van Eric Pearl)

 

Opmerking : Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.


* Deze lijnen maken het ons mogelijk om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. De activatie van deze lijnen staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA-strengen.

 


Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie ?

 

Het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk healing, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden.

 

De intentie van The Reconnection is om ons helemaal terug te brengen in onze oorspronkelijke verbinding met het Universum. Met andere woorden om je te verbinden met je eigen originele universele blauwdruk, zodat je weer de persoon kan worden die je behoort te zijn. Het resultaat van jouw Persoonlijke Reconnectie is o.a. dat je jezelf en andere mensen in de vorm van Reconnective Healing kan helen / healen.

 

In het boek  "De Reconnectie: Heel Anderen, Heel Jezelf" geschreven door Eric Pearl, worden Reconnective Healing en The Reconnection uitvoerig beschreven. Het boek is in het Nederlands vertaald en is bij ons te verkrijgen.