Bach bloesem therapie

Deze therapie ontleent zijn naam aan de ontdekker dr. Edward Bach, geboren in 1886. Hij kwam tot het inzicht dat de echte oorzaak van ziekte niet zozeer moest worden gezocht in de vele uitingen van fysieke symptomen, maar eerder in de negatieve psychische gesteldheden waaraan de mens kan lijden.

 

De natuurlijke Original Bach Flowers helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te brengen en in harmonie te blijven met onszelf. Daarnaast stelde Bach ook een combinatie van tincturen samen.
De beroemdste combinatie van allemaal is Rescue remedie, ook te koop in apotheek of drogist.

 

Het gebruik van Bach-druppels geeft geen schadelijke of ongewenste bijwerkingen, zijn niet verslavend en kunnen naast andere therapievormen gebruikt worden.

 

Hoe werkt Bach bloesem therapie?

Bach therapie bestaat uit een combinatie van een of meer remedies die samen in een flesje gaan. Het wordt dus echt op maat gemaakt.

Inname is 4 x daags 4 druppels, bij voorkeur onder de tong.

 

Hoe werkt het om remedies te kiezen?

Je kunt in eerste instantie zelf al heel goed aangeven waar je probleemgebied zit met behulp van een bloesemkaart of je intuïtie.

Kom je er niet helemaal uit dan help ik je graag. Door het stellen van gerichte vragen komen we er dan samen achter welke remedie(s) nodig is of zijn.