Ook wel Fonoforese of stemvorkhealing genoemd. Dit zin duidelijk hoorbare en voelbare trillingfrequenties. Deze trillingfrequenties worden overgebracht door middel van speciale stemvorken, het is subtiele en krachtige methode om de balans te herstellen. De trillingen worden overgebracht door te luisteren, bij de oren te draaien of om de vorken op het lichaam te plaatsen.

Elke stemvork heeft een eigen frequentie en kan intuïtief uitgezocht worden of juist op een specifieke klacht.

Elke frequentie wordt uitgedrukt in Hz getal, dit staat in verbinding met een kleur, een planeet en onze organen en klachten.


Door stemvorken te gebruiken met verschillende frequenties (Hz) wordt geblokkeerde energie (vaak voelbaar) weer in beweging gezet. Deze stemvorken zijn precisie instrumenten. Het lichaam neemt de vibraties over die het nodig heeft en elke stemvork is afgestemd op bepaalde kosmische frequenties, zoals de omloop van een planeet rond de zon. Deze frequenties of ritmes zijn onderdeel van ons leven op aarde en de processen in ons lichaam. Denk maar aan het effect dat de maan heeft op ons, op eb en vloed, hormonaal stelsel enz. Afhankelijk van de hulpvraag worden de stemvorken gebruikt. De harmoniserende trillingen werken door tot in de cellen, organen en weefsels.

 


Klank wordt door elke cel in ons lichaam gehoord. Klanken zijn mysterieus en magisch. Ze zijn grenzeloos en tijdloos, ze kunnen je zo blij maken of verdrietig.....wat heb jij nodig?

 

                                                         "De kracht van klank om te helen is fundamenteel.
                                                                                                      Het is het meest intensief werkend, niet chemische medicijn.."
                                                                                                                                       -Oliver Sacks, neuropsycholoog-                       

 

  Kijk ook eens hiernaar:  https://www.youtube.com/watch?v=4DURTJ1lPqA
Margreeth is geregistreerd stemvork therapeut bij Magna Mater